Leggiero kokteli

OSVJEŽAVAJUĆE LJETO U LEGGIERU

U Leggieru smo pripremili raznovrsnu ponudu koktela, limunada i ukusnih kava koje će te rashladiti i osvježiti. Bez obzira voliš li voćne, kremaste ili klasične okuse, u našoj ponudi ćeš pronaći nešto što će ti savršeno odgovarati.

Leggiero sendviči

LEGGIERO SENDVIČI

Leggiero je pripremio nove sendviče savršenih tekstura i okusa koji će vas osvojiti već na prvi zalogaj!

Zimske radosti u Leggieru

Zimska idila ne može biti potpuna bez ukusnih i toplih napitaka koji nas griju iznutra. U Leggieru smo pripremili posebnu ponudu zimskih pića koji će vas sigurno ugrijati tijekom hladnih dana.

LEGGIERO SALATE

Lagani obroci baš za svakoga

Nove salate te jogurti i kaše jedinstveni su obroci koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe za laganim, hranjivim i ukusnim opcijama koje će pružiti energiju kroz dan – bilo kao brunch, pauza za lagan ručak, obrok za to go ili nakon treninga.

Kokteli_Leggiero

Ljeto u Leggieru

Ovog ljeta, pripremili smo za vas fantastičan izbor osvježavajućih napitaka – koktele, limunade i ledene kave – koji će vas sigurno rashladiti u ovim vrućim danima i uljepšati svaki trenutak ljeta!

Leggiero chillaccino

Chillamo uz Chillaccino

Hladni miješani napitak koji se sastoji od espresso kave pomiješane s ledom, mlijekom, prahom za frappe i sastojcima kao što su sirupi i kreme, a dodatak šlaga i posipa čini ga savršenim za chillanje usred dana😊

Leggiero Sv. Duh

Leggiero Sv. Duh

Kvartovski ugođaj omiljenog kafića, idealno mjesto za ispijanje kave za obitelji s djecom i opuštanje prije ili poslije posla. U

Leggiero zimska ponuda

Zimske radosti u Leggieru

Imamo dobru vijest za sve one koji sanjaju bijeli Božić – u prognozi je kremasta white Baileys topla čokolada koja će vas okusom teleportirati u toplu kućicu na vrhu snježne planine! Za one koji su ipak više za rum pripremili smo toplu Choco Rum čokoladu koja neodoljivo podsjeća na okus najdražih božićnih kolačića. Oni koji bi ipak preskočili alkohol mogu se zagrijati uz zanimljivu kombinaciju tople čokolade s okusom borovnice.

Leggiero x Terme Tuhelj_

Kad zahladi guštamo u termama umjesto na plaži

Leggiero Loyalty Club aplikacije donosimo popuste za Terme Tuhelj do kraja 2023. godine.
Povedi obitelj i guštajte uz 15% niže cijene u Vodenom parku, Svijetu sauna te uslugama i
tretmanima SPAeVITA centra.

Close
Close